ΓΙΑΤΙ MATT ROYAL;
Αποκλειστικά για σένα.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Μετατρέποντας τον καλό ύπνο σε τέχνη.

Μετατρέποντας τον καλό ύπνο σε τέχνη.

Ξεκινήσαμε το 1970 με αντικείμενο την εμπορία αφρώδους υλικού και επίπλων. Το 1975 δημιουργήσαμε μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας αφρολέξ στην Θεσσαλονίκη. Το 1991 στραφήκαμε προς την εισαγωγή υλικών ταπετσαρίας και ετοίμων μαξιλαριών με πούπουλο. Το 1997 ξεκινήσαμε την κατασκευή μαξιλαριών, στρωμάτων και γενικότερα προϊόντων ύπνου. Από το 2008 αναπτύξαμε μια νέα σειρά προϊόντων με την ονομασία Matt Royal. Σήμερα, οι εξαγωγικές μας δραστηριότητες, είναι ραγδαία αναπτυσσόμενες εξασφαλίζοντας την κάλυψη και των πιο απαιτητικών αναγκών.

Εδώ και μισό αιώνα (47 χρόνια), ο στόχος μας παραμένει αναλλοίωτος: Η διαρκής βελτίωση της εμπειρίας του ύπνου.

Έδρα οργανισμού : Ελλάδα
Εγκαταστάσεις : 4500 τμ
Πρότυπα : ISO 9001, ISO 14001, ΙΜΟ MATT ROYAL, UKAS TEST REPORTS, OEKO TEX
Γραμμή Παραγωγής : JIS
Ρυθμός Ανάπτυξης :+15%
Εξαγωγική Δραστηριότητα : Ευρώπη, Ασία, Αφρική

Η Matt Royal επιτυγχάνει την δημιουργία μοναδικών προϊόντων ύπνου διαμέσου του αυστηρού ποιοτικού ελέγχου υλικών και διαδικασιών παραγωγής. Καταφέρνει να διαφοροποιηθεί διότι το κάθε προϊόν έχει “ονοματεπώνυμο”, είναι χειροποίητο, μοναδικό και ανεπανάληπτο όπως ένα έργο τέχνης!

Η αναζήτηση συνεχώς, μέσα από παγκόσμιες πρακτικές ερευνών, του καλύτερου δυνατού τρόπου παραγωγής αξιόπιστων προϊόντων ύπνου καθιστούν την εταιρία μας πρωτοπόρα.

Καινοτόμα τεχνολογία, φυσικά υλικά, μέθοδοι παραγωγής φιλικοί προς στο περιβάλλον, ποιοτικά πρότυπα, υψηλή τεχνογνωσία, έμπειρο προσωπικό, διαχρονική συνέπεια και αξιοπιστία ... είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά μας.

“Όταν η τέχνη συναντά την φύση τότε το αποτέλεσμα είναι Matt Royal”

Αποκλειστικά για σένα.

Στη Matt Royal το κάθε προϊόν είναι μοναδικό, φέρει τη σφραγίδα του χειροποίητου και την φροντίδα ενός πολύτιμου έργου τέχνης. Οι δημιουργίες μας έχουν ως στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σου!

Γιατί εσύ έχεις τις δικές σου ανάγκες. Οι συνήθειες σου, το σώμα σου, οι προτιμήσεις σου στον ύπνο, είναι παράγοντες που λαμβάνουμε υπόψιν όταν σχεδιάζουμε το δικό σου προϊόν Matt Royal.

Η διαχρονική εμπειρία μας, τα πρωτοπόρα καινοτόμα υλικά, το πάθος για διαφοροποίηση, διάκριση μας κατατάσσουν στις πρώτες επιλογές του αγοραστικού κοινού στα προϊόντα ύπνου.

Η υγιεινή και η ασφάλεια αποτελούν αδιαμφισβήτητες προϋποθέσεις ως προς το ζητούμενο αποτέλεσμα, ενώ η κάθε κατασκευή πλαισιώνεται από αυστηρούς κανόνες ποιότητας προσηλωμένους στο ιδανικό αποτέλεσμα.

Κάθε λεπτό καλού ύπνου για εσένα προσφέρει σε εμάς τη δυνατότητα να οραματιζόμαστε, να καινοτομούμε και να αφουγκραζόμαστε την σημαντικότητά και την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Η πολυτέλεια, η άνεση και η χαλάρωση τώρα είναι μπροστά σου. Νιώσε μοναδικός! ! Νιώσε τη διαφορά! Νιώσε την αίσθηση που μόνο ένα προϊόν Matt Royal σου προσφέρει!

Πλοηγούμενοι σε αυτόν τον ιστότοπο της matt royal, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης, για να τους διαβάσετε κάντε κλικ εδώ.