Matt Royal BLOG

Πως να διακοσμήσεις το υπνοδωμάτιο σου, την Άνοιξη.


  • Blogpost


Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να καλωσορίσουμε την ανοιξιάτικη σεζόν, από το να διακοσμήσουμε κατάλληλα το σπίτι μας. Καθώς μπορούμε να έρθουμε και πάλι κοντά στη φύση, είναι η ιδανική στιγμή για να φέρουμε ένα μικρό κομμάτι της και στο χώρο μας.

Το βασικό χαρακτηριστικό της Άνοιξης είναι τα χρώματα και το φως. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και η Άνοιξη θα γεμίσει το υπνοδωμάτιο σας:

1. Διακοσμήστε με παστέλ χρώματα. Σπάστε τη χρωματική μονοτονία της κρεβατοκάμαρας με μερικά παστέλ στοιχεία. Χρώματα όπως το γαλάζιο, το βεραμάν και το λιλά έχουν θέση σε ένα ανοιξιάτικο υπνοδωμάτιο και μάλιστα φωτίζουν το χώρο και τον κάνουν να δείχνει πιο ευχάριστος!

2. Χρησιμοποιήστε σεντόνια και διακοσμητικά μαξιλάρια για το κρεβάτι, από διάφορα χρώματα και σχήματα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ενδιαφέρον mix and match, αποτέλεσμα!

3. Τοποθετήστε φυτά στο υπνοδωμάτιο. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά το πώς δείχνει ένας χώρος. Όχι μόνο μπορούν να αφαιρέσουν τις τοξίνες από τον αέρα, αλλά οι μελέτες έχουν δείξει ότι μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

4. Ανανεώστε τις κουρτίνες σας, αποχαιρετήστε το σκοτάδι του χειμώνα και αφήστε το αισιόδοξο ανοιξιάτικο φως να πλημμυρίσει το υπνοδωμάτιο σας ανταλλάσσοντας τις βαριές και σκουρόχρωμες κουρτίνες με ανοιχτόχρωμες από ελαφριά υφάσματα.

Space Needle

Καινοτομια

Αθλείσαι συστηματικά ;
Για εσένα που αθλείσαι συστηματικά, προτείνουμε το χειροποίητο στρώμα Discovery που κατασκευάζεται με γνώμονα την ανατομικότητα, προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες ύπνου.
Space Needle

Sleep Ambassador

Αγνή Μάλλιου
Interior Architect
"I live in the space where work, life and adventure overlap. And i do it out loud." "Παρατηρώντας για πρώτη φορά ένα χώρο πάντα με προκαλούν οι ιδιαιτερότητες του. Ασυνήθιστες γραμμές, παράξενοι όγκοι είναι αφετηρία έμπνευσης. Η αναβάθμιση της ίδιας της ζωής μέσα σε οποιοδήποτε χώρο είναι για μένα η πιο δυνατή πρόκληση σχεδιάζοντάς ένα project. Μετά αλλά και πέρα απο την ικανοποίηση λειτουργικών αναγκών. Στην απλότητα ενός άρτιου αποτελέσματος μπορεί κανείς να νιώσει πάντα μια ήσυχη πολυτέλεια και πληρότητα. " H Αγνή Μάλλιου από το 1993 αναλαμβάνει την υλοποίηση έργων με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό, εκπληρώνοντας μοναδικές ιδέες με διάχυτες εκφάνσεις έμπνευσης. Με κύρια αιχμή την εσωτερική αρχιτεκτονική καθώς και τη συνολικότερη εικόνα επικοινωνίας ενός χώρου αναλαμβάνει με την ομάδα της έργα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και μοναδικότητας. Σήμερα, τόσο η διαχρονική ενασχόληση όσο και η πείρα με όλες τις δυνάμεις συλλογισμού και σκέψεων οδηγούν στη γέννηση της NOUS Interior Architects. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Αθήνα με ενεργή δράση σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό έχοντας κερδίσει επάξια την αξιόπιστη θέση της στο χώρο του Interior Architectural Design . Γνωρίστε την Νous και την δημιουργική της ομάδα μέσα από την ιστοσελίδα της, https://nous-nous.gr
Πλοηγούμενοι σε αυτόν τον ιστότοπο της matt royal, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης, για να τους διαβάσετε κάντε κλικ εδώ.