Matt Royal BLOG

Τι χρειάζεται να αλλάξετε για να έχετε έναν ήρεμο ύπνο.


  • Blogpost


Η έλλειψη ύπνου, είναι ένα σύνηθες φαινόμενο που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης πόλης και διαβίωσης αποτελούν έναν σημαντικό παράγοντα λόγω της έλλειψης χρόνου, με αποτέλεσμα ο κακός ύπνος να έχει αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής μας.

Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις για να καταφέρουμε έναν καλό ύπνο:

Διατηρήστε το χώρο σας συμμαζεμένο, ένα δωμάτιο ακατάστατο ή φορτωμένο με πολλά πράγματα είναι ένα ακόμα ερέθισμα που ο εγκέφαλός σας το δέχεται και το επεξεργάζεται.

Βεβαιωθείτε πως το δωμάτιο σας είναι δροσερό και σωστά αερισμένο. Έρευνες έχουν δείξει ότι δημιουργείτε πρόσφορο έδαφος για έναν καλό ύπνο.

Με το που πέσει η νύχτα διατηρήστε τα φώτα του σπιτιού χαμηλωμένα από τις οθόνες που μας περιβάλλουν. Το μπλε φως που εκπέμπει το τηλέφωνο, το τάμπλετ, ο υπολογιστής ή η τηλεόρασή σας αποσυντονίζει το σύστημά σας κρατώντας το σε εγρήγορση. Δημιουργήστε έτσι μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα απομονώνοντας κάθε πηγή στρες.

Πάρτε ένα κομψό ξυπνητήρι που θα διακοσμήσει το κομοδίνο σας στη θέση του κινητού σας. Έτσι δεν θα είναι απαραίτητο να το έχετε δίπλα σας.

Η επιλογή των σωστών ενδυμάτων είναι επίσης ουσιώδης για τη δημιουργία ενός βέλτιστου περιβάλλοντος ύπνου – πέρα από το να διατηρείτε το δωμάτιό σας σκοτεινό, δροσερό και ήσυχο τη νύχτα. Οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται καλύτερα σε ένα δροσερό δωμάτιο, με κλινοσκεπάσματα και πιτζάμες που ζεσταίνουν το δέρμα, καθώς αυτό στην πραγματικότητα βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας του σώματος τη νύχτα. Και η χαμηλότερη θερμοκρασία του σώματος είναι απαραίτητη για καλύτερο ύπνο.

Και το σημαντικότερο αναβαθμίστε την ποιότητα του ύπνου σας με την επιλογή ενός στρώματος που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Space Needle

Καινοτομια

Αθλείσαι συστηματικά ;
Για εσένα που αθλείσαι συστηματικά, προτείνουμε το χειροποίητο στρώμα Discovery που κατασκευάζεται με γνώμονα την ανατομικότητα, προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες ύπνου.
Space Needle

Sleep Ambassador

Αγνή Μάλλιου
Interior Architect
"I live in the space where work, life and adventure overlap. And i do it out loud." "Παρατηρώντας για πρώτη φορά ένα χώρο πάντα με προκαλούν οι ιδιαιτερότητες του. Ασυνήθιστες γραμμές, παράξενοι όγκοι είναι αφετηρία έμπνευσης. Η αναβάθμιση της ίδιας της ζωής μέσα σε οποιοδήποτε χώρο είναι για μένα η πιο δυνατή πρόκληση σχεδιάζοντάς ένα project. Μετά αλλά και πέρα απο την ικανοποίηση λειτουργικών αναγκών. Στην απλότητα ενός άρτιου αποτελέσματος μπορεί κανείς να νιώσει πάντα μια ήσυχη πολυτέλεια και πληρότητα. " H Αγνή Μάλλιου από το 1993 αναλαμβάνει την υλοποίηση έργων με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό, εκπληρώνοντας μοναδικές ιδέες με διάχυτες εκφάνσεις έμπνευσης. Με κύρια αιχμή την εσωτερική αρχιτεκτονική καθώς και τη συνολικότερη εικόνα επικοινωνίας ενός χώρου αναλαμβάνει με την ομάδα της έργα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και μοναδικότητας. Σήμερα, τόσο η διαχρονική ενασχόληση όσο και η πείρα με όλες τις δυνάμεις συλλογισμού και σκέψεων οδηγούν στη γέννηση της NOUS Interior Architects. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Αθήνα με ενεργή δράση σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό έχοντας κερδίσει επάξια την αξιόπιστη θέση της στο χώρο του Interior Architectural Design . Γνωρίστε την Νous και την δημιουργική της ομάδα μέσα από την ιστοσελίδα της, https://nous-nous.gr
Πλοηγούμενοι σε αυτόν τον ιστότοπο της matt royal, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης, για να τους διαβάσετε κάντε κλικ εδώ.